Oosterweegje 5 4317 AD Noordgouwe 0111 401 381 Tuinkamer op Chaletpark De Stern Zeeland Zierikzee Tuinkamer op Chaletpark De Stern Chalet huren Tuinkamer Entree Tuinkamer op Chaletpark De Stern Zeeland Zierikzee Entree chaletpark Stern Zierikzee Omgeving Tuinkamer op Chaletpark De Stern Zeeland Zierikzee Landelijke omgeving chaletpark We hebben ook een Boerderij chalet te huur.   Kijk hier voor meer informatie

Webdesign: Exposure

Oosterweegje 5

4317 AD Noordgouwe

telefoon: 0111 401 381

www.beautydagen.nl

Wilt u een chalet huren in de omgeving van Zierikzee? Wij hebben ruime vrijstaande chalets omgeven door rust.


Chalet "De tuinkamer" huren


De Tuinkamer is de unieke combinatie van hotelkamer en chalet van Stern Beautyfarm Zeeland (Zierikzee) en Chaletpark camping De Stern. Dit chalet is te huur voor enkele overnachtingen of voor een langere periode.


Stijlvol overnachten.

Deze vrijstaande chalet is ingericht als hotelkamer voor 2 personen en is voorzien van een zit- en slaapkamer, badkamer met douche en toilet, hal, centrale verwarming, zonneterras, private tuin en parkeergelegenheid voor de auto.


Bij de verhuur van deze chalet kan gebruik gemaakt worden van een Bed & Breakfast. Uw ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte van de nabijgelegen beautyfarm.


Room Service ontbijt in de tuinkamer tegen supplement mogelijk. In het chalet zijn geen huisdieren toegestaan.


De voorzieningen zijn chalet:

- senseo-apparaat

- kluis

- televisie

- radio- cd-speler

- minibar

- royale douche en toilet

- prive tuin

- zonneterras

- parkeergelegenheid voor de auto


Alle beautyfarm ruimtes, de tuinkamer en het boerderij appartement zijn rookvrij,maar in onze saunatuin is een hoekje gecreëerd waarin men mag roken.Chaletpark Stern bij Zierikzee


Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Bel 0111 401 381.

Graag tot ziens bij Chaletpark Stern voor het huren van uw chalet in de omgeving van Zierikzee.