Het aanbod bij Stern Beautyfarm Zeeland is ruim. Na de huidanalyse kan er geadviseerd en gekozen worden. Behandelingen op basis van algen en zee-sedimenten, aromaten, mineralen, vulkanische modder of kruiden. Ook zijn daar pakkingen aan toegevoegd,

op basis van melkvetten. De krachtige melk van het Zeeuws Trekpaard blijkt rijk aan mineralen en voedingstoffen en leent zich bijzonder om in een pakking verwerkt te worden


Wegdromen in een pakking, genieten van het hydromassage bad met kleurentherapie. Uw huid en lichaam revitaliseren en komen vervolgens tot rust. U voelt zich goed.


De behandelingen worden niet alleen ondersteund door klassieke manuele massages, maar ook door shiatsu massage en lymfedrainage.

De schoonheidsspecialiste verzorgt onder meer de gezichtsbehandelingen.

 

Naar gelang uw huidtype zal zij uw huid reinigen en verzorgen.


Verrassend zijn de resultaten van de visagist.


Een persoonlijke make-up


Kleuren die bij uw huid passen. Adviezen voor een dagelijkse make-up, een avond – of een feest make-up.


Een uitvoerige kleuren analyse kan de basis zijn voor uw toekomstige kleding keuze

Basic Beauty (55 min.)  De inhoud van de gezichtsbehandeling: - gezichtsreiniging, - scrub, - 2 keuzeblokken, - masker, - verzorgende crème Quick facial (25 min.)  De inhoud van de gezichtsbehandeling: - gezichtsreiniging, - scrub, - 1 keuzeblok, - masker, - verzorgende crème Keuzeblokken  - epileren van de wenkbrauwen - dieptereiniging - wimpers verven - wenkbrauwen verven - massage gezicht, hals en decolleté - harsen van overbeharing in het gelaat - gerstekorrels verwijderen gezichtsbehandelingen

Webdesign: Exposure

Oosterweegje 5

4317 AD Noordgouwe

telefoon: 0111 401 381

www.beautydagen.nl

Beautyfarm

Chaletpark

Polderspa

Beautyfarm Zeelandbehandelingenoverzicht behandelingenWe hebben diverse gezichtsbehandelingen, graag stemmen we de gezichtsbehandeling met u af  rekening houdend met uw huidtypeStimuleert de natuurlijke verjongingsprocessenDit hydromassage bad masseert uw lichaam met 260 waterstralen. Volgens een uitgekiend  programma wordt uw lichaam van schouders tot tenen gemasseerd door deze stralen.Handen en nagels vertellen veel over uzelf en zijn uw visitekaartjeDe oplossing voor onder andere rimpeltjes, pigmentvlekjes, en littekens.De alfamassage word gegeven in een speciaal bed voor optimale ondersteuning van het lichaamDe warmte van de sauna ontspant de spieren en reinigt de huidTijdens een sessie wordt u behandeld door een vakkundige visagist.Zeer complete heerlijke behandeling met onder andere gezichtsbehandeling en massages.

Handen en nagels vertellen veel over uzelf en zijn uw visitekaartje


Na een massage, gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling zijn mooie

verzorgde nagels de finishing touch.


Manicure bij Stern Beautyfarm Zeeland ligt binnen ieders ‘handbereik’.


Iedereen wil graag mooie nagels en handen. Een pakking om de huid te verzachten, gladder te maken en te laten stralen is een fijne en doeltreffende behandeling. Deze kan aangevuld worden met een polijstbehandeling voor uw

nagels.


Stern Beautyfarm Zeeland beschikt over tal van mogelijkheden om uw handen en

nagels er verzorgd uit te laten zien.

handverzorging

“Microdermabrassie” ook voor jouw huid.


De oplossing bij: rimpeltjes, pigmentvlekjes, littekens en verlies van vitaliteit als

gevolg van levensstijl  en milieu-invloeden.


Microdermabrasie voor complete huidverbetering


Een Microdermabrasie behandeling is een peeling van de bovenste huidlagen.

Naast huidverbetering en anti-aging wordt deze methode met succes toegepast bij een beschadigde huid door licht en zon, pigment verstoringen, ouderdomsvlekken, littekens, onzuiverheden en acne en bij het behandelen van een rokershuid.


Met fijne kristalletjes wordt de huid luchtig gepolijst. Zo worden kleine oneffenheden verwijderd en de celdeling gestimuleerd. De elasticiteit verbeterd, rimpels vervagen.


De huid knapt direct, zichtbaar op. Door de behandelingen in kuur verband

te doen zal de conditie van de huid sterk verbeteren.

microdermabrasie

Ontspannen en even nergens aan hoeven denken. Een bezoek aan de sauna is altijd lekker. Bedoeld als relaxing moment, maar van de sauna kan ook gebruik gemaakt worden als onderdeel van een beautydag of voorafgaand aan een behandeling.


In Stern beautyfarm Zeeland zijn de sauna’s puur, zoals een sauna ook is bedoeld. Om te ontspannen. Geen massa ontmoetingsplaats, maar veel privacy en klein van opzet. Een bezoek aan de sauna in de Polderspa is gezellig met z’n tweeën, maar zeer zeker bij ons ook bedoeld om in je eentje van te genieten. In de aanliggende saunatuin staan de ligbedden al klaar om uw lichaam te laten ademen van de schone, zilte Zeeuwse lucht.


Stern Beautyfarm Zeeland beschikt over een Finse sauna en een Turks stoombad. De meest traditionele soort sauna is de Finse sauna. De warmte van de sauna ontspant de spieren en reinigt de huid. De vochtigheid in de sauna wordt hoger gemaakt door water op de kachel te gieten. In een Turks stoombad wordt de temperatuur op ongeveer 45 graden gebracht.


 De vochtigheidsgraad ligt erg hoog. De geurige eucalyptusdampen in het Turks stoombad verlichten de luchtwegen. Een Turks stoombad geeft over het algemeen een meer ontspannen gevoel dan andere sauna’s. De sensatie van het koude dompelbad na de sauna of het stoombad is ongeëvenaard.

Een jarige maar weet niet wat te geven? Deze eens aan een sauna cadeaubon van de Stern Beautyfarm Zeeland

Finse sauna & Turks stoombad

Soorten make-up sessies :


- lichte dag make-up

- complete make-up, inclusief ampul

- make-up aan huis (bijvoorbeeld voor bruidsmake-up)

- uitgebreide proef make-up


Tijdens een sessie wordt u behandeld door een vakkundige visagist.


Stern Beautyfarm Zeeland werkt met het exclusieve make-up merk “Malu Wilz”.


Malu Wilz wordt exclusief aan schoonheidsinstituten en professionele visagie geleverd.


make-up Gezichtsbehandelingen Collageen booster Hydromassagebad Handverzorging Micordermabrasie Alfamassage Sauna & Stoombad Make-up VIP behandeling