Welkom bij Stern Beautyfarm Zeeland

Stern beautyfarm Zeeland is een kleinschalig Welness center, anex Polderspa, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland (Zeeland), aan de rand van het dorpje Noordgouwe, Stern beautyfarm Zeeland is tot in de wijde omgeving een goed gekende beautyfarm waar men graag naartoe gaat om te genieten en te ontspannen. De Polderspa biedt uitzicht op vrije ongerepte natuur, waar ruimte en rust nog op waarde geschat worden.


De eigenaresse van Stern beautyfarm Zeeland, Ann Zuiderent, heeft met haar ruim 50 jaar ervaring in schoonheidsbehandelingen, de beautysalon een geheel eigen karakter gegeven. Eenmaal binnen bestaat tijd niet meer. De sfeer die er heerst is warm, huiselijk en “zijn”. Bewust een moment nemen voor jezelf om te ontspannen is waar het in de Polderspa om gaat. Laat je lichaam, geest en huid zich tegoed doen aan deze ervaring.


Na jaren leiding te hebben gegeven in Stern Beautyfarm Zeeland en door de jaren heen meerdere schoonheidsspecialistes in de praktijk te hebben opgeleid, is de tijd gekomen om het kleinschaliger en persoonlijker aan te pakken. Het vak loslaten is voor gastvrouw Ann Zuiderent geen optie. Stoppen zou betekenen dat 50 jaar ervaring verloren zou gaan. Vandaar dat het persoonlijke en kleinschalige Stern beautyfarm Zeeland is opgericht.


Specialistische behandelingen in de sfeervolle salon. Exclusiviteit voor haar gasten. Ann Zuiderent: “Ik sta voor u klaar om onze deur voor u te openen, uw jas en zorgen in de kast te hangen en u te laten ontspannen. Ik bied u rust, warmte en onthaasting. We gaan er een mooi moment van maken”. Het ‘verwennen’ is begonnen…


Na jaren leiding gegeven te hebben aan ons beautycentrum en in de tijd meerdere schoonheidsspecialistes in de praktijk te hebben opgeleid, is de tijd gekomen om het wat rustiger aan te doen. Maar het vak loslaten, past mij niet! Stoppen zou betekenen dat 50 jaar ervaring verloren zou gaan.


Daarom ga ik door als kleine salon. Gezellig een paar klantjes per dag. Specialistische behandelingen in een sfeervolle salon. Exclusief voor u. U bent dus van harte welkom.

Stern Beautyfarm Zeeland is een kleinschalig Wellness center, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Want zegt Ann Zuiderent: Ik ben schoonheidsspecialist en neem serieus de tijd voor u als klant, ik bied u rust, warmte en ontspanning. Stern Beautyfarm  (bij Zierikzee) laat u helemaal onthaasten. Ik sta voor u klaar om er een mooi moment van te maken.

uw gastvrouw: Ann Zuiderent Oosterweegje 5 4317 AD Noordgouwe telefoon: 0111 401 381 www.beautydagen.nl

Naast een beautyfarm heeft De Stern een prachtig ruim aangelegd chaletpark. De Stern chaletpark Zeeland (in Noordgouwe, nabij Zierikzee) is bekend om haar heerlijke rust en ruimte.


Het gaat om onthaasten en genieten en dat valt ook meteen op door de ruime opzet van dit chaletpark. De Stern chaletpark Zeeland biedt 80 grote plaatsen, omringd door veel gras en bomen.


Tevens biedt chaletpark Stern u de mogelijkheid om één van de twee luxe chalets te huren. Deze chalets zijn ontworpen door de eigenaar zelf, Henk Zuiderent.

Stern Chaletpark Zeeland

Chalets te huur:

- de Tuinkamer voor 2 personen

- het Boerderij chalet voor 4 personen


Heeft u vragen m.b.t. het reserveren of heeft u behoefte aan meer informatie?


Neem dan gerust telefonisch contact met ons op:


0111 401 381