Oosterweegje 5 4317 AD Noordgouwe 0111 401 381 Chaletpark Stern

Stern chaletpark Zeeland (bij Zierikzee) is in de jaren 70 in Zeeland begonnen met camping Stern met haar heerlijke rust en ruimte. De eerste vijftien jaar was de Stern een camping, daarna is het uitgegroeid naar Stern chaletpark. De naam Stern is heel bewust gekozen.

De Stern is in Zeeland een beschermde vogel.


Stern chaletpark (Zierikzee) biedt 80 grote plaatsen, omringd door veel gras en bomen. Het gaat om onthaasten en genieten en dat valt ook meteen op door de ruime opzet van dit chaletpark.


Tevens biedt chaletpark Stern (Zierikzee) de mogelijkheid om een van de 2 luxe (zelfontworpen) chalets te huren, de Tuinkamer voor 2 personen, of de Boerderij chalet voor 4 personen.


Het zijn eigenlijk hotelkamers, voorzien van alle luxe en comfort. Ze zijn centraal verwarmd en hebben beide ruime zitkamers, een eethoek, een kitchenette en een zeer luxe badkamer. De Tuinkamer heeft 1 slaapkamer voorzien van een boxspring met mooi dekbedovertrek.


De Boerderij chalet heeft twee slaapkamers. Beide chalets hebben een royale tuin op het zuiden die uitkijkt over het polderlandschap. Deze accommodaties kunnen worden gehuurd als vakantieverblijf.

Schouwen Duiveland is bekend vanwege zijn kilometers lange zandstranden, maar er is meer. Achter duinen en dijken ligt een weids polderlandschap met veel cultuur historie, fietspaden en wandelroutes. Favoriet is ook het Watersnoodmuseum en natuurlijk Deltapark Neeltje Jans, het leukste waterpark van Nederland. Je kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken.


Wie door de polders rijdt zal, afhankelijk van het seizoen, de gebruikelijke (winter)tarwe, aardappelen, (suiker)bieten, maïs en uien op de velden zien staan.


Schouwen Duiveland heeft ook velden met tulpen, gladiolen, lathyrus en andere bloemen. Het blauwe en witte vlasbloempje en de gele mosterdplant kleuren in de zomer de velden. Ook natuurgebied de Prunje, tussen Serooskerke en Moriaanshoofd, is prachtig.


In de Prunje zijn oude kreken hersteld die zich met zout en brak water hebben gevuld. Runderen grazen in de zomermaanden het terrein kort. Regelmatig houdt Staatsbosbeheer excursies rond het gebied dat verder niet toegankelijk is.

Webdesign: Exposure

Oosterweegje 5

4317 AD Noordgouwe

telefoon: 0111 401 381

www.beautydagen.nl