Ontspannen en even nergens aan hoeven denken. Een bezoek aan de sauna is altijd lekker. Bedoeld als relaxing moment, maar van de sauna kan ook gebruik gemaakt worden als onderdeel van een beautydag of voorafgaand aan een behandeling.

In Stern beautyfarm Zeeland zijn de sauna’s puur, zoals een sauna ook is bedoeld. Om te ontspannen. Geen massa ontmoetingsplaats, maar veel privacy en klein van opzet. Een bezoek aan de sauna in de Polderspa is gezellig met z’n tweeën, maar zeer zeker bij ons ook bedoeld om in je eentje van te genieten. In de aanliggende saunatuin staan de ligbedden al klaar om uw lichaam te laten ademen van de schone, zilte Zeeuwse lucht.


Stern Beautyfarm Zeeland beschikt over een Finse sauna en een Turks stoombad. De meest traditionele soort sauna is de Finse sauna. De warmte van de sauna ontspant de spieren en reinigt de huid. De vochtigheid in de sauna wordt hoger gemaakt door water op de kachel te gieten. In een Turks stoombad wordt de temperatuur op ongeveer 45 graden gebracht. De vochtigheidsgraad ligt erg hoog. De geurige eucalyptusdampen in het Turks stoombad verlichten de luchtwegen. Een Turks stoombad geeft over het algemeen een meer ontspannen gevoel dan andere sauna’s. De sensatie van het koude dompelbad na de sauna of het stoombad is ongeëvenaard.


Een jarige maar weet niet wat te geven? Deze eens aan een sauna cadeaubon van de Stern Beautyfarm ZeelandSauna Zierikzee

Beautyfarm

Chaletpark

Polderspa

Beautyfarm Zeeland

Webdesign: Exposure

Oosterweegje 5

4317 AD Noordgouwe

telefoon: 0111 401 381

www.beautydagen.nl